HTML

Freejack freeware játék

Snippp 2010.11.02. 11:15

Sziasztok első bejegyzés az új friss blogomon :).Általánosan játékokat fogok bemutatni(írásban).Ilyen pl a "Freejack" nevű játék

Na szóval a játék teljesen ingyenes,persze mint a legtöbb játéknál prémium fizetési opció fennáll.A játék tuladjonképpen egy Anime/manga stílusú karakterekkel való versenyzés át a pályán úgy nevezett Free run(ismertebben Parkour).A cél hogy elsőnek mennyünk végig a pályán,miközbe kattog az időmérő.A játékot játszhatjuk,FPS kifejezéssel élve Free for all,azaz mindenki mindenki ellen,és természetesen csapatba is.A játék során magától adódik hogy vásárolhatunk ruhát,kiegészítőt stb.Ezt úgy nevezet "Jack" fizető eszközzel vásárolhatunk meg."Jack" valutát minden verseny,illetve küldetés után kapunk,valamint a tutorial elvégzésével.A küldetés során is arra összpontosít a játék hogy mennyünk végig.

http://freejack.gamerkraft.com oldalon elérhető,ingyenes.Remélem nem untattalak nagyon.

Esetleg ha kedvet kaptatok kipróbálni,jó szórakozást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freeandpaygames.blog.hu/api/trackback/id/tr302415581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása